• Miért szükséges magánfórum, nem elég a Facebook, Twitter stb. ?

  A Twitter jelenleg alkalmatlan hosszabb írások, több média egyszerű közzétételére.
  A Facebookról néhány - akár automatizált - fel/bejelentéssel lekerülnek üzenetek, oldalak, gyakran indokolatlanul, robotok által nem egyszer emberi ellenőrzés nélkül, különös tekintettel a kisebb "egzotikus" nyelvvel rendelkező országok bejegyzéseire.
  Itt NEM. Bővebben az adatvédelmi tájékoztatóban.

  A szólás és sajtószabadság – a vészterhes koronavírus időszakban - a legfontosabb alkotmányos emberi jog, amely életeket menthet.
  A Magyar Kormány által közzétett tájékoztatást JELENLEG nem tartjuk kielégítőnek. Ezért készült ez a nonprofit portál.

Nofre

Magyarországra is megérkeztek a védőfelszerelések Kínából

 • 5
 • Nofre
Megérkezett Sanghajból a koronavírus elleni védekezéshez használható védőfelszerelések. Védőruhából harmincezret, orvosi védőmaszkból nyolcvankétezret hozott. Fotók: MTI/Szigetváry Zsolt
Nofre
A gép fedélzetén összesen 30050 darab védőruha és 82000 "orvosi maszk" érkezett. Az maszkokról nem tudni hogy csak "sima műtős maszkok", vagy a fertőzés ellen ténylegesen védelmet jelentő ffp3-as besorolású védőmaszkok...
 

Album information

Album owner
Nofre
Date created
Item count
5
Megtekintések száma
257
Válaszok száma
1
Értékelés
0.00 csillag 0 értékelés

Album privacy

Nofre

Nofre

Can view media items
Everyone
Can add media items
Album owner only

Share this album

Felhívás

 • A VirusForum.hu mindent megtesz a leghitelesebb vírusokkal - így a koronavírus megelőzés védekezés és gyógyításával - kapcsolatos információk tényszerű közléséért. Az oldalon bárki ingyenesen regisztrálhat, illetve hozzászólhat. Ennek következtében fenntartói nem vállalnak felelősséget az oldal bármely részén közétett esetleges helytelen információiért.

  A portálon található információk tájékoztató jellegűek, nem helyettesítik a szakszerű orvosi véleményt. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Kövess a Facebookon