• Miért szükséges magánfórum, nem elég a Facebook, Twitter stb. ?

  A Twitter jelenleg alkalmatlan hosszabb írások, több média egyszerű közzétételére.
  A Facebookról néhány - akár automatizált - fel/bejelentéssel lekerülnek üzenetek, oldalak, gyakran indokolatlanul, robotok által nem egyszer emberi ellenőrzés nélkül, különös tekintettel a kisebb "egzotikus" nyelvvel rendelkező országok bejegyzéseire.
  Itt NEM. Bővebben az adatvédelmi tájékoztatóban.

  A szólás és sajtószabadság – a vészterhes koronavírus időszakban - a legfontosabb alkotmányos emberi jog, amely életeket menthet.
  A Magyar Kormány által közzétett tájékoztatást JELENLEG nem tartjuk kielégítőnek. Ezért készült ez a nonprofit portál.

Az Aldi vastag betűs üzenetet küldött a magyar vásárlóknak
E

Az Aldi vastag betűs üzenetet küldött a magyar vásárlóknak

Napról napra komoly rohammal szembesülnek a boltláncok a járványhelyzet miatt. Az egyik Aldi pedig jelezte, hogy a vevők háztartási igényeit kielégítő mennyiségű áruval tudják megfelelő tempóban feltölteni a polcokat.
E
Háztartási mennyiség

Az Aldi pedig a fentiekkel összhangban az egyik budapesti áruházában kihelyezett egy táblát, amelyen a következőt üzeni a vásárlóknak:

Munkatársaink folyamatosan dolgoznak azon, hogy a termékek elérhetőségét háztartási mennyiségben biztosítani tudjuk.

A "háztartási mennyiség"-et a plakát vastag betűvek írja, utalva arra, ha valaki egy-egy komolyabb tételt vásárol, akkor nem biztos, hogy jut másnak is.

A Tesco is intézkedett

Az elmúlt napokban az látszott, hogy reggelente van minden a boltokban, délutánra, estére viszont sok pult kiürül, a konzerveknél, húsoknál fordult elő a legtöbbször hiány, amit igyekeznek reggelre pótolni a boltok.

A Tesco még szombaton közölte, hogy változtat az online rendelések menetrendjén. A boltlánc egyes, ritkábban vásárolt termékeknél szűkítette a kínálatot, a többi áruból pedig minden vásárlónak maximum 12 darabot vagy 12 csomagot szállít.
 

Média információk

Album
Háztartási mennyiség - hogy mindenkinek jusson
Hozzáadta
Edina
Dátum -
Megtekintések száma
301
Válaszok száma
1
Értékelés
0.00 csillag 0 értékelés

Image metadata

Filename
aldi_haztartasi mennyiseg.jpg
File size
154.6 KB
Dimensions
780px x 438px

Média megosztása

Felhívás

 • A VirusForum.hu mindent megtesz a leghitelesebb vírusokkal - így a koronavírus megelőzés védekezés és gyógyításával - kapcsolatos információk tényszerű közléséért. Az oldalon bárki ingyenesen regisztrálhat, illetve hozzászólhat. Ennek következtében fenntartói nem vállalnak felelősséget az oldal bármely részén közétett esetleges helytelen információiért.

  A portálon található információk tájékoztató jellegűek, nem helyettesítik a szakszerű orvosi véleményt. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Kövess a Facebookon