• Miért szükséges magánfórum, nem elég a Facebook, Twitter stb. ?

  A Twitter jelenleg alkalmatlan hosszabb írások, több média egyszerű közzétételére.
  A Facebookról néhány - akár automatizált - fel/bejelentéssel lekerülnek üzenetek, oldalak, gyakran indokolatlanul, robotok által nem egyszer emberi ellenőrzés nélkül, különös tekintettel a kisebb "egzotikus" nyelvvel rendelkező országok bejegyzéseire.
  Itt NEM. Bővebben az adatvédelmi tájékoztatóban.

  A szólás és sajtószabadság – a vészterhes koronavírus időszakban - a legfontosabb alkotmányos emberi jog, amely életeket menthet.
  A Magyar Kormány által közzétett tájékoztatást JELENLEG nem tartjuk kielégítőnek. Ezért készült ez a nonprofit portál.

Nofre

Csehország után Szerbia is szerzett maszkokat Kínából... az első szállítmány már meg is érkezett

Kínából vasárnapra virradóra kilencmillió arcmaszkot, 200 ezer gyorstesztet és 120 ezer védőöltözetet tartalmazó szállítmány érkezett Prágába. Szerbia 35 millió maszk megvásárlását jelentette be Kínától, az első szállítmány szombat éjjel érkezett meg Belgrádba.
Nofre
Csehországban a fertőzöttek száma vasárnapra átlépte az ezret, ugyanakkor egyetlen halottja sincs még a járványnak.
Szerbiában száznyolcvan fertőzést és két halálesetet jelentettek.

A régióban Magyarországon alacsonynak számít a felderített fertőzések és az elvégzett tesztek száma, a halálesetek számát tekintve viszont az élbolyban jár az ország.
 

Média információk

Kategória
Koronavírus videók
Hozzáadta
Nofre
Dátum -
Megtekintések száma
828
Válaszok száma
1
Értékelés
0.00 csillag 0 értékelés

Média megosztása

Felhívás

 • A VirusForum.hu mindent megtesz a leghitelesebb vírusokkal - így a koronavírus megelőzés védekezés és gyógyításával - kapcsolatos információk tényszerű közléséért. Az oldalon bárki ingyenesen regisztrálhat, illetve hozzászólhat. Ennek következtében fenntartói nem vállalnak felelősséget az oldal bármely részén közétett esetleges helytelen információiért.

  A portálon található információk tájékoztató jellegűek, nem helyettesítik a szakszerű orvosi véleményt. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Kövess a Facebookon