• Miért szükséges magánfórum, nem elég a Facebook, Twitter stb. ?

  A Twitter jelenleg alkalmatlan hosszabb írások, több média egyszerű közzétételére.
  A Facebookról néhány - akár automatizált - fel/bejelentéssel lekerülnek üzenetek, oldalak, gyakran indokolatlanul, robotok által nem egyszer emberi ellenőrzés nélkül, különös tekintettel a kisebb "egzotikus" nyelvvel rendelkező országok bejegyzéseire.
  Itt NEM. Bővebben az adatvédelmi tájékoztatóban.

  A szólás és sajtószabadság – a vészterhes koronavírus időszakban - a legfontosabb alkotmányos emberi jog, amely életeket menthet.
  A Magyar Kormány által közzétett tájékoztatást JELENLEG nem tartjuk kielégítőnek. Ezért készült ez a nonprofit portál.

Nofre

Magyarország több milliárd eurót kaphat az EU-tól - történelmi mélyponton a forint árfolyama

Az ATV Start vendége Bodnár Zoltán, az MNB korábbi alelnöke.
Nofre
Példátlan EU-s döntés a koronavírus miatt: Magyarország is hatalmas összegekhez jut

Egyelőre nehéz azt megmondani, hogy Magyarország pontosan mekkora összeget használhat fel, de valószínűleg több milliárd eurós tételről lehet szó.

Az EU-s pénzből az egészségügyi rendszert lehet megerősíteni, maszkokat, lélegeztető gépeket lehet venni, bajba jutott cégeknek lehet nyújtani forrásokat és rövid távú foglalkoztatási formák finanszírozására is lehet belőle költeni.

Fontos: ez nem plusz EU-s pénz, hanem az előre megígért, de eddig még fel nem használt pénzek átcsoportosítása a koronavírus elleni küzdelemre. Így tehát a gazdaság más részéről majd hiányozni fognak, de még így is nagyon jól jönnek a vészhelyzetben.

A koronavírus nagyon nagy gazdasági pusztító hatást gyakorol majd az eu-ra:

becslések szerint 2,5%-ponttal(!) rontja a vírus a gazdasági növekedési pályát ahhoz képest, mint ha nem lenne a járvány.
 

Média információk

Kategória
Koronavírus videók
Hozzáadta
Nofre
Dátum -
Megtekintések száma
815
Válaszok száma
1
Értékelés
0.00 csillag 0 értékelés

Média megosztása

Felhívás

 • A VirusForum.hu mindent megtesz a leghitelesebb vírusokkal - így a koronavírus megelőzés védekezés és gyógyításával - kapcsolatos információk tényszerű közléséért. Az oldalon bárki ingyenesen regisztrálhat, illetve hozzászólhat. Ennek következtében fenntartói nem vállalnak felelősséget az oldal bármely részén közétett esetleges helytelen információiért.

  A portálon található információk tájékoztató jellegűek, nem helyettesítik a szakszerű orvosi véleményt. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Kövess a Facebookon