• Miért szükséges magánfórum, nem elég a Facebook, Twitter stb. ?

  A Twitter jelenleg alkalmatlan hosszabb írások, több média egyszerű közzétételére.
  A Facebookról néhány - akár automatizált - fel/bejelentéssel lekerülnek üzenetek, oldalak, gyakran indokolatlanul, robotok által nem egyszer emberi ellenőrzés nélkül, különös tekintettel a kisebb "egzotikus" nyelvvel rendelkező országok bejegyzéseire.
  Itt NEM. Bővebben az adatvédelmi tájékoztatóban.

  A szólás és sajtószabadság – a vészterhes koronavírus időszakban - a legfontosabb alkotmányos emberi jog, amely életeket menthet.
  A Magyar Kormány által közzétett tájékoztatást JELENLEG nem tartjuk kielégítőnek. Ezért készült ez a nonprofit portál.

ures4.jpg
Mirtillcica

ures4.jpg

 • Wow
Reagált: Mando
Mando
Gondoltam rendelek szokás szerint a Tescoból online, de még mindig mindenki meg van őrülve, dobozos tejből összesen hatot (!!) engedett a "kosárba" tenni :rolleyes:, beültem a kocsiba és elmentem a legközelebbi "kisközértbe": értsd: Lidl ;):giggle:
 

Média információk

Album
Mo vásárlási lázban
Hozzáadta
Mirtillcica
Dátum -
Megtekintések száma
301
Válaszok száma
1
Értékelés
0.00 csillag 0 értékelés

Image metadata

Filename
ures4.jpg
File size
373.5 KB
Dimensions
1108px x 729px

Média megosztása

Felhívás

 • A VirusForum.hu mindent megtesz a leghitelesebb vírusokkal - így a koronavírus megelőzés védekezés és gyógyításával - kapcsolatos információk tényszerű közléséért. Az oldalon bárki ingyenesen regisztrálhat, illetve hozzászólhat. Ennek következtében fenntartói nem vállalnak felelősséget az oldal bármely részén közétett esetleges helytelen információiért.

  A portálon található információk tájékoztató jellegűek, nem helyettesítik a szakszerű orvosi véleményt. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Kövess a Facebookon