Hírek Borzalmas állapotok uralkodnak egy koronavírusos beteg szerint a kiskunhalasi kórházban – videóval

 • Miért szükséges magánfórum, nem elég a Facebook, Twitter stb. ?

  A Twitter jelenleg alkalmatlan hosszabb írások, több média egyszerű közzétételére.
  A Facebookról néhány - akár automatizált - fel/bejelentéssel lekerülnek üzenetek, oldalak, gyakran indokolatlanul, robotok által nem egyszer emberi ellenőrzés nélkül, különös tekintettel a kisebb "egzotikus" nyelvvel rendelkező országok bejegyzéseire.
  Itt NEM. Bővebben az adatvédelmi tájékoztatóban.

  A szólás és sajtószabadság – a vészterhes koronavírus időszakban - a legfontosabb alkotmányos emberi jog, amely életeket menthet.
  A Magyar Kormány által közzétett tájékoztatást JELENLEG nem tartjuk kielégítőnek. Ezért készült ez a nonprofit portál.

Nofre

Nofre

Adminisztrátor
Fórumvezető
2020 Február 24
82
1
8
“Beugrott Orbán Viktor a Szent László Kórházba, aminek nagyon örülök, és örülnék, ha ide is beugrana, szerintem elsírná magát.” A szobában nincsen melegvíz és párnát sem tudnak adni a koronavírusos betegeknek. A kórház dolgozói azt mondják, annyi beteg van, hogy nem tudnak mindenkinek biztosítani – mondta az RTL Klub Híradónak egy beteg, akit koronavírus fertőzéssel ápolnak a kiskunhalasi városi kórházban.A beteg elmondása és felvételei szerint botrányos állapotok uralkodnak az intézményben:“döglött bogarak az ablakban, pók a plafonon, lerobbant fürdőszoba”.Eközben a városban üresen áll az a teljesen új, és minden géppel felszerelt konténerkórház, amit direkt a koronavírusos betegek gyógyítására építettek a tavasszal. Az EMMI arra a kérdésre, hogy miért nem nyitják meg, azt válaszolta, hogy a mobilkórház készen áll arra, hogy a járvány dinamikájának...
Bővebben...


 

Felhívás

 • A VirusForum.hu mindent megtesz a leghitelesebb vírusokkal - így a koronavírus megelőzés védekezés és gyógyításával - kapcsolatos információk tényszerű közléséért. Az oldalon bárki ingyenesen regisztrálhat, illetve hozzászólhat. Ennek következtében fenntartói nem vállalnak felelősséget az oldal bármely részén közétett esetleges helytelen információiért.

  A portálon található információk tájékoztató jellegűek, nem helyettesítik a szakszerű orvosi véleményt. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Kövess a Facebookon