Hírek Informatívabb magyarországi koronavírus adatokat ígérnek

 • Miért szükséges magánfórum, nem elég a Facebook, Twitter stb. ?

  A Twitter jelenleg alkalmatlan hosszabb írások, több média egyszerű közzétételére.
  A Facebookról néhány - akár automatizált - fel/bejelentéssel lekerülnek üzenetek, oldalak, gyakran indokolatlanul, robotok által nem egyszer emberi ellenőrzés nélkül, különös tekintettel a kisebb "egzotikus" nyelvvel rendelkező országok bejegyzéseire.
  Itt NEM. Bővebben az adatvédelmi tájékoztatóban.

  A szólás és sajtószabadság – a vészterhes koronavírus időszakban - a legfontosabb alkotmányos emberi jog, amely életeket menthet.
  A Magyar Kormány által közzétett tájékoztatást JELENLEG nem tartjuk kielégítőnek. Ezért készült ez a nonprofit portál.

Nofre

Nofre

Adminisztrátor
Fórumvezető
2020 Február 24
82
1
8
Változik a koronavírus-járvány magyarországi adatainak közlése. Keddtől látható lesz az elhunytak kora, neme és a krónikus alapbetegségeik is, valamint a beazonosított koronavírus-fertőzöttekről hamarosan megyei adatokat is közölnek – írja az MTI. Az átállás miatt néhány órára nem lesz elérhető koronavirus.gov.hu honlap.Informatívabb lesz az adatközlés, mert az elhunytak kapcsán látható lesz a koronavírus-fertőzés veszélyessége a korosztályokra és a krónikus alapbetegségekre. Nyomon követhető lesz, hogy az elhunytak közül hányan voltak, akiknek nem volt ismert krónikus betegségük, tehát haláluk közvetlenül a COVID-19 betegség miatt következett be.Összességében tehát átláthatóbb lesz, hogy az elhunytak közül hányan ismert krónikus betegek, akiknek állapotát súlyosbította a koronavírus-fertőzés, és hányan magában a koronavírus-fertőzés okozta vírusos...
Bővebben...
 
goyo

goyo

Adminisztrátor
Fórumvezető
2020 Február 24
17
16
3
Bízom benne, nem erre gondoltak és csak rajzoltak valamit a fejlesztés alatt:


 
goyo

goyo

Adminisztrátor
Fórumvezető
2020 Február 24
17
16
3
de bizony, hogy igy gondolták! van rá apparátus, úgy tűnik... szépen átirogatják a számokat :rolleyes:
És valóban :poop:

Űrtechnológia.

Ránézésre. Windows Paint-re lett kiírva a nem publikus közbeszerzés
(a programozás béta verziója a jobb felső sarokban már működő prototípus):


windows-95.png
 

Felhívás

 • A VirusForum.hu mindent megtesz a leghitelesebb vírusokkal - így a koronavírus megelőzés védekezés és gyógyításával - kapcsolatos információk tényszerű közléséért. Az oldalon bárki ingyenesen regisztrálhat, illetve hozzászólhat. Ennek következtében fenntartói nem vállalnak felelősséget az oldal bármely részén közétett esetleges helytelen információiért.

  A portálon található információk tájékoztató jellegűek, nem helyettesítik a szakszerű orvosi véleményt. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Kövess a Facebookon