Kielégítőek a Magyar Kormány koronavírus lassításával és a lakosság védelmében tett lépései?

 • Miért szükséges magánfórum, nem elég a Facebook, Twitter stb. ?

  A Twitter jelenleg alkalmatlan hosszabb írások, több média egyszerű közzétételére.
  A Facebookról néhány - akár automatizált - fel/bejelentéssel lekerülnek üzenetek, oldalak, gyakran indokolatlanul, robotok által nem egyszer emberi ellenőrzés nélkül, különös tekintettel a kisebb "egzotikus" nyelvvel rendelkező országok bejegyzéseire.
  Itt NEM. Bővebben az adatvédelmi tájékoztatóban.

  A szólás és sajtószabadság – a vészterhes koronavírus időszakban - a legfontosabb alkotmányos emberi jog, amely életeket menthet.
  A Magyar Kormány által közzétett tájékoztatást JELENLEG nem tartjuk kielégítőnek. Ezért készült ez a nonprofit portál.

Kielégítőek a Magyar Kormány koronavírus lassításával és a lakosság védelmében tett lépései?

 • Igen

  Szavazat: 2 11.1%
 • Nem

  Szavazat: 16 88.9%

 • Összes szavazó
  18
 • Szavazás lezárva .
E

Edina

Új tag
2020 Február 26
26
9
3
Budapest
"Teljesen fölösleges hangulatot kelteni, hogy valaki okosabbnak tartja magát a szakértőknél - hangzott el sokadjára Kovácstól a sajtótájékoztatón, aki többször kitért a konkrét válaszadás elől. A Magyar Orvosi Kamara vasárnap kiadott egy 11 pontos javaslatcsomagot, melynek része a lakhelyelhagyás korlátozása. Az erre vonatkozó kérdésre Kovács Zoltán kommunikációért felelős államtitkár elmondta, hogy a MOK által tett javaslatokat már átvizsgálta az operatív törzs. Politikai akciónak tekintette a Magyar Orvosi Kamara sajtón keresztüli üzengetését. "
-----------------
Minden pontját ajánlom mindenki figyelmébe. Ez egy hatékony akciótervnek tűnik, remélem mégis megfontolják újra a megfelelő helyen.

Az ismert adatok alapján, a kínai Vuhanban a járvány felismerését követően mintegy három héttel, január 23-án, a város lezárásával párhuzamosan bevezetett hasonló intézkedések eredménye mára már jól látható. A járvány lecsengeni látszik. Kína többi tartományában és más ázsiai országokban (pl. Taiwanon, Hongkongban és Szingapúrban) a fertőzés elszabadulását sikerült megakadályozni.

A sikeres fellépéshez elengedhetetlenek voltak azok az intézkedések, amelyek a lakosság egymás közötti érintkezését radikálisan csökkentették (un. social distancing). A világ sok fejlett országában, ahol ezeket az intézkedéseket nem hozták meg, a járvány terjedése egyre gyorsul és a betegek száma mostanra túllépte a napi 10 000 új esetet, amit a halálozások számának hasonlóan gyors növekedése is követ.

Az ismertté vált esetek száma alapján a járvány Magyarországon már a gyors kibontakozás szakaszában van, és a fertőzött, de még nem azonosított betegek száma már akár az 1 000 főt is elérheti. Ez a szám egy hét múlva az epidemiológiai statisztikai modellek alapján a 7-8 ezer, két hét múlva akár 50 – 60 ezer is lehet.

A Magyar Orvosi Kamara elnöksége ezért az alábbi intézkedések bevezetését javasolja a Kormánynak:
 1. Más országokhoz (pl. Spanyolország, Olaszország, Franciaország) hasonlóan vezessen be intézkedéseket a vírus terjedését lehetővé tevő érintkezések radikális csökkentése érdekében. Ideértve pl. a vendéglátó és szórakozóhelyek, a színházak és kulturális intézmények, sportlétesítmények, templomok és az élelmiszert nem áruló üzletek teljes bezárását.
 2. Szükségesnek tartjuk a lakhely elhagyásának korlátozását, csak rendkívül indokolt esetben, a munkába járásra, bevásárlásra, egészségügyi szolgáltatások igénybevételére és a feltétlenül szükséges ügyintézésre szűkítve azt.
 3. Javasoljuk olyan egészségügyi ellátóhelyek kijelölését, amelyek kizárólag légúti tünetekkel jelentkező betegeket látnak el. Ezzel az intézkedéssel a védőeszközök elérhetőségét koncentráljuk és az ellátást hatékonyabbá tehetjük.
 4. A lázas és légúti panaszokkal jelentkező betegek részére a többi betegtől elkülönített ellátás lehetőségét meg kell teremteni, úgy, hogy az ilyen betegek a várakozás és az ellátás során is legalább két méter távolságot tarthassanak egymástól.
 5. Meg kell vizsgálni annak kivitelezhetőségét, hogy a tünetmentes kontaktokat ne az aktív kórházi ágyakon tartsák megfigyelés alatt.
 6. Az egészségügyi dolgozók kizárólag megfelelő védelmet nyújtó védőfelszerelésben dolgozhatnak, az ehhez szükséges mennyiséget minden ellátó számára központilag biztosítani kell. Ez kiemelt fontosságú, mert a megbetegedett egészségügyi személyzet maga is terjesztheti a járványt, másrészt akár karantén, akár betegség miatt ellátók tömege eshet ki. A kórházakba csak sebészi szájmaszkban és kézfertőtlenítést követően lehessen belépni, ennek feltételeit a bejáratoknál biztosítani kell.
 7. A 65 év feletti egészségügyi dolgozók mozgósítását és bevonását az ellátásba határozottan ellenezzük. A legrosszabb prognózisú csoportot tennénk ki ezzel a legnagyobb kockázatnak. Kifejezetten a védelmükre kellene törekedni, rájuk a járvány lezajlását követően továbbra is nagy szüksége lesz a magyar egészségügyi rendszernek.
 8. Minden, a kezelőorvos által indokoltnak tartott esetben (pl. kórházi felvétel esetén is) biztosítsák a koronavírus-teszt elvégzésének lehetőségét, annak érdekében, hogy a fertőzött betegeket időben elkülöníthessék és az egészségügyi személyzet védelme is eredményesebben legyen megoldható.
 9. A szűrővizsgálatokat a közvetlen kontaktusban lévő személyek esetében minden esetben végezzék el.
 10. Engedélyezzék az arra felkészült laboratóriumok által a koronavírus vizsgálatok végrehajtását, az NNK nemzeti referencia laboratóriuma a pozitív eseteket erősítse meg. A megerősítő vizsgálat eredményéig a beteggel a megfelelő protokoll szerint járjanak el. A kontaktok kutatása a járvány jelenlegi szakaszában lehetséges és indokolt, a rendelkezésre álló teszteket ilyenkor kell felhasználni.
 11. Országosan tiltsák meg minden halasztható egészségügyi szolgáltatás nyújtását, beleértve a magánegészségügyet is.
A fenti intézkedések bevezetését követően 10-14 nappal várhatóan megállna a új esetek számának gyors növekedése, majd nagyjából két hónap alatt a járvány jelentősen visszaszorítható lenne. Az azonnali intézkedésekkel az egészségügyi rendszerre nehezedő terhelést is kezelhető szinten lehet tartani.

A megfelelő járványügyi intézkedések, a járvány hatékony kezelése a lakosság egészségének és életének védelmén túl hozzájárul a gazdaság mielőbbi újraindításához, és az élet- és munkakörülmények normalizálódásához, valamint összességében mérsékli a járványra fordított kiadásokat.
 
Utoljára módosítva:
goyo

goyo

Adminisztrátor
Fórumvezető
2020 Február 24
17
16
3
...
Politikai akciónak tekintette a Magyar Orvosi Kamara sajtón keresztüli üzengetését.
...
Valószerűtlen, hogy még mindig itt tartunk; ez a "színvonal" és a prioritás. Politikai akciók?

Tisztelt Magyar Kormány, tisztelt Orbán Viktor, az Isten szerelmére ébredjetek már fel!

Ha ez egy háború lenne,
az országok többsége - nem véletlenül - kezeli így a helyzetet,
a csatát már a kezdete előtt elvesztettétek.


Isten óvja meg a magyarokat ilyen vezetéssel!


Összefogás, informálódás, védekezés, gondolni embertársainkra határon innen és túl, vallástól, politikai pártállástól, előítéletektől függetlenül.


.

.
 
Utoljára módosítva a moderátor által:
Mando

Mando

Új tag
2020 Február 27
24
3
3
Budapest
A mai sajtótájékoztató margójára

Nagyon lassan körvonalazódik, hogy mit kellett volna hetekkel ezelőtt meglépni, csigatempóban reagál a kormány és az operatív törzs a kialakult helyzetre. Végignéztem a mai sajtótájékoztatót, nincs olyan érzésem, hogy minden rendben, mindenki tudja a dolgát.

Gondolkodjatok felelősen, és erre figyelmeztessetek mindenkit, akit tudtok.
Maradjatok otthon, feleslegesen ne menjetek ki az utcára! Ezzel tehetjük a legtöbbet, hogy fékezzük a járvány terjedését és ne egyszerre omoljon rá az ellátórendszerre a sok beteg - ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni.

A magyarázat ennyire egyszerű:
Segítsünk, akinek szüksége lehet rá, ne várjuk meg, hogy az idősek kérjenek, aki teheti ajánlja fel a rászoruló szomszédjának, hogy beszerzi amire szüksége van. Természetesen, aki kimozdul - az ajánlás ellenére - vegyen fel maszkot, mert nem igaz, hogy nem nyújt védelmet. Többször elhangzott, hogy akinek nincsenek tünetei, tehát egészségesnek érzi magát, az is fertőzött lehet. Meggyőződésem, hogy igaz, amit tegnap az orvosi kamara megfogalmazott, miszerint már ezren (azóta több ezren!) is lehetnek, akik hordozzák a vírust, a maszk ezért fontos, hogy magatokat és ezáltal másokat is megvédjétek.
 
K.Péter

K.Péter

Új tag
2020 Március 17
14
7
3
Budapest
...
Tisztelt Magyar Kormány, tisztelt Orbán Viktor, az Isten szerelmére ébredjetek már fel!

Ha ez egy háború lenne,
az országok többsége - nem véletlenül - kezeli így a helyzetet,
a csatát már a kezdete előtt elvesztettétek.
...
Ehhez mit szóltok?
nálunk meg még mindig azt sulykolják, nem kell arcmaszk :confused: Kinek lehet hinni?
----
A kínai tesztek 29 perc alatt kimutatják a koronavírus jelenlétét a szervezetben.
A cseh kormány különgépet indított Kínába 100 ezer gyorstesztért

Csehországban egyébként a börtönökben is elkezdték a maszkok gyártását, melyek szétosztását az egészségügyi minisztérium csütörtök körül százezres nagyságrendben kezdi meg. Prágában keddtől egyébként csak arcmaszkban lehet felszállni a buszokra, villamosokra, aki nem így tesz, azt azonnal leszállítják. Azonban olyan sokan amúgy sem közlekednek, mivel hétfő óta országos vesztegzár van életben, azaz az emberek csak olyan indokolt esetekben hagyhatják el lakásukat, és tartózkodhatnak közterületen, ha munkába vagy orvoshoz mennek, valamint élelmiszereket, gyógyszereket, tisztálkodószereket vásárolnak be.
 
Mando

Mando

Új tag
2020 Február 27
24
3
3
Budapest
Ehhez mit szóltok?
nálunk meg még mindig azt sulykolják, nem kell arcmaszk :confused: Kinek lehet hinni?
----
A kínai tesztek 29 perc alatt kimutatják a koronavírus jelenlétét a szervezetben.
A cseh kormány különgépet indított Kínába 100 ezer gyorstesztért
Meg is érkezett hozzájuk, Magyarország megint sereghajtó, a tesztelésben, az intézkedésekben, és Európában egyedülállóként a területi adatok közlésében is. :confused: ez már nem a bosszantó kategória, hanem a mélységes csalódottságé. Válsághelyzetben is politikai akciókra hivatkoznak, az emberek szemét kiszúrják azzal, hogy szenzitív adatokat nem adnak ki. Senki nem akarja lekövetni Pista bácsit és Julcsi nénit könyörgöm. Csak annyit szeretnék max. tudni, hogy a kerületemben találtak-e fertőzöttet :mad:
 
Swenson

Swenson

Új tag
2020 Március 18
10
3
3
Mátészalka
Orbán és társai nem csinálnak semmit. Nem tudjuk mennyi a fertőzött, mennyi a haláleset, semmit sem közöl. Sokan még mindig abban a tévhitben élnek, hogy csak az idősekre veszélyes. Tudomásom szerint van újabb halott, de ezt nem mondhatom el, mert "sajtószabadság" címszó alatt még börtönbe is kerülhetek.Nem attól félek, hogy velem mi lesz, a magyar, kiszolgáltatott, átvert, félreinformált embereket féltem, a családomat, ismerőseimet. Nagy a baj, valahol mintha az emberek éreznék is ezt, mert csendesebbek, és mintha kevesebben lennének az utcán, de beszélni senki sem mer. Nem meri elmondani sehol, hogy mit tapasztal.

Nem igazán tudom, hogy Orbánt hogyan lehetne rávenni, hogy nyögjön ki egy valós statisztikát.
Ülnek egymás mellett a politikusok, s nekem gyanús, hogy kaptak valami vírus ellenes gyógyszert (de ez csak megérzés).
Imádkozunk, mást nem tehetünk.
 
Mirtillcica

Mirtillcica

Tag
2020 Február 27
36
21
8
Gödöllő
Agyam eldobom! :mad: persze, hogy "nincs fertőzött", ha nem szűrnek. :rolleyes:

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) álláspontja szerint jelenleg nincs értelme Magyarország teljes lakosságát szűrni, a teszteket csak a gyanús esetekben érdemes elvégezni – írja Ledia Lazeri, a szervezet magyarországi irodavezetője péntek reggeli nyilatkozata alapján az MTI. Lazeri szerint tesztelni csak azoknál érdemes, akik tüneteket mutatnak vagy találkoztak koronavírusos fertőzöttel.

Ez egészen szembe megy a WHO főigazgatójának ajánlásával. Tedros Adhanom Ghebreyesus szerint az érintett országokban tesztelni kell, hisz Dél-Kora így lassította le a vírus terjedését.
 
 • Like
Reagált: Swenson
Mando

Mando

Új tag
2020 Február 27
24
3
3
Budapest
Eddig komolyan nem értettem... most már kapisgálom...

-----------
Községi háziorvosból és világi lelkipásztorból lett az ország egyszemélyes járványügyi felelőse Müller Cecília

Nincs könnyű dolga annak, aki az országos tisztifőorvos szakmai életútjára kíváncsi. Az például némi internetes keresés után kiderül, hogy 2013. marcius 12-én - a közelgő nemzeti ünnep alkalmából - , még Fejér megyei tiszti főorvosként kapott honvédelmi kitüntetést, egész pontosan
„a honvédelem ügye érdekében, huzamos időn át végzett kiemelkedő munkája elismeréséül”
adta át neki a Honvédelemért Kitüntető Cím I. osztálya oklevelét Budapesten, a Honvédelmi Minisztérium Stefánia palotájában Vargha Tamás, a HM államtitkára, s jelen volt még igazságügyi miniszter korából Navracsics Tibor is.

van folytatás, olvass!
 
 • Like
Reagált: K.Péter
E

Edina

Új tag
2020 Február 26
26
9
3
Budapest
Agyam eldobom! :mad: persze, hogy "nincs fertőzött", ha nem szűrnek. :rolleyes:

Ez egészen szembe megy a WHO főigazgatójának ajánlásával. Tedros Adhanom Ghebreyesus szerint az érintett országokban tesztelni kell, hisz Dél-Kora így lassította le a vírus terjedését.
Hamis illuzióban tartják az embereket, igenis KELL tesztelni! Minél gyorsabban minél többet!!!

Egy 13 éves budapesti diák koronavírustesztje is pozitív lett, miután az általános iskolás gyerek édesanyjáról is kiderült, hogy megfertőződött. A gyerek osztálytársait és tanárait mégsem tesztelik. Ahogy annak a 72 éves, igazoltan fertőzött férfinak a feleségét sem, akinek csütörtökön lett pozitív a tesztje.

Miért csinálnának tesztet? Majd ha tüneteik lesznek

A 72 éves pozitív esetet először a soroksári polgármester osztotta meg a Facebookon csütörtökön, miszerint az egyik önkormányzati dolgozó apja kapta el a vírust, ezért mindenkit hazaküldtek, az épületet pedig fertőtlenítik. Felesége szerint a 72 éves, COPD tüdőbeteg férfi hétfőről keddre virradó éjszaka rosszul lett, hányt, és bár felhívták az ügyeletet, azt válaszolták, hívják fel reggel a háziorvost. A férfi állapota viszont hajnalra sem javult, összeesett, ezután mentő vitte őket a Jahn Ferenc Kórházba, de feleségét kizavarták onnan, mondván, hogy zárlat van, a férjét pedig átvitték a Korányi Intézetbe. Itt végezték el a férfin kedden a koronavírustesztet a felesége szerint, amiről azt mondták, másnap lesz eredménye. Szerdán viszont nem mondtak neki semmit az eredményről, de férjét lélegeztetőre tették, és kapott antibiotikumot.
Végül csütörtök reggel árulták el neki, hogy férje tesztje pozitív lett, így átszállították őt a Dél-pesti Centrumkórházba, tehát a Szent László Kórházba. Az asszony szerint neki ekkor mondták, hogy készüljön fel, mert őt is keresni fogják majd.

TESZTET VISZONT AZÓTA SEM VÉGEZTEK rajta, és A LEGKÖZELEBBI CSALÁDTAGJAIKAT sem tesztelték, akikkel egy udvarban élnek.

A feleség azt állítja az Indexnek, megkérdezték az ÁNTSZ munkatársait, hogy csinálnak-e majd rajtuk tesztet, mire azt felelték:

"MIÉRT CSINÁLNÁNAK? HA LESZNEK TÜNETEIK, JELENTKEZZENEK A HÁZIORVOSNÁL, ÉS Ő MAJD INTÉZKEDIK."

Mindenesetre a családot április 1-jéig karanténba helyezték, az ajtajukra pedig kiragasztották a piros cetlit.

részletesebben itt
 
 • Like
Reagált: Swenson
Mirtillcica

Mirtillcica

Tag
2020 Február 27
36
21
8
Gödöllő
Érdemes a teljes cikket elolvasni ... :mad:

így működik Magyarországon a koronavírus tesztelése
Az index egyik olvasója részletesen leírta a folyamatot. Közös mentő, közös toll, zéró fertőtlenítő, juss haza, ahogy tudsz.
(...)
"A mintavétel során kérdezték hogy mikor ettem utoljára, mondtam hogy körülbelül egy órával ezelőtt, akkor mondták, hogy nem szabad enni és inni jó pár órával a mintavétel előtt. Mondtam, hogy elnézést, de nekem erről nem szólt senki. Akkor csak annyit mondott, hogy
HÁT IGEN, ERRŐL NEM BESZÉLNEK A MÉDIÁBAN."
A slusszpoén pedig az volt, hogy akiket mintavételre bevisz a mentő, annak saját erőből kell hazajutnia, de úgy, hogy
NEM SZÁLLHAT TÖMEGKÖZLEKEDÉSRE, ÉS TAXIVAL SEM MEHET.

De legalább a 48 óra múlva esedékes mintavételre már mehet saját kocsival, addig is önkéntes házi karantén.

Olvasónk precízen öt pontban összegezte a tapasztalatait, vagyis inkább az őt meglepő dolgokat:
 1. Háziorvosnak fogalma sem volt a pontos eljárásrendről.
 2. A gyűjtőkocsiban többen ülnek összezárva akár maszk és fertőtlenítő nélkül.
 3. A váróban nincsen kézfertőtlenítő, de a tollakat mindenki használja fertőtlenítés nélküli kézzel.
 4. A mintavétel eredményéről csak a háziorvos kap tájékoztatást. Aztán a háziorvos jelez amikor jelez.
 5. Igaz, megmondták, hogy nem lehet tömegközlekedésre szállni, de ezt nyilván senki nem ellenőrzi.
 
E

Edina

Új tag
2020 Február 26
26
9
3
Budapest
Segítsetek a felmérésben!

Mennyire voltak hatásosak az eddigi járványügyi lépések? Segítsen megtudni!

Erre keresi a választ a Szegedi Tudományegyetem Bolyai Intézetében Röst Gergely vezetésével működő járványmodellező kutatócsoport. Mindenki segítségét kérik, egy online kérdőív kitöltésében.

A kutatás kitölthető kérdőíve itt található vagy csak kattints az alábbi képre!

maszk_kutatas.png
 
 • Like
Reagált: Nofre
Swenson

Swenson

Új tag
2020 Március 18
10
3
3
Mátészalka
Segítsetek a felmérésben!

Mennyire voltak hatásosak az eddigi járványügyi lépések? Segítsen megtudni!

Erre keresi a választ a Szegedi Tudományegyetem Bolyai Intézetében Röst Gergely vezetésével működő járványmodellező kutatócsoport. Mindenki segítségét kérik, egy online kérdőív kitöltésében.

A kutatás kitölthető kérdőíve itt található vagy csak kattints az alábbi képre!

Csatolás megtekintése 46
Kitöltve.
 
Swenson

Swenson

Új tag
2020 Március 18
10
3
3
Mátészalka
Orbán ismét nagyot alkotott. Megnyitotta a román határt, hogy a dolgozók ingázhassanak oda-vissza. Inkább ezt most nem kommentálnám, mert kitiltanának (jogosan). "Magyarország jól teljesít"
 
 • Like
Reagált: Mirtillcica
Mirtillcica

Mirtillcica

Tag
2020 Február 27
36
21
8
Gödöllő
Kell-e maszk?

A válasz egyértelműen, igen!
Ez is egy nagyon jó cikk, röhej, ami nálunk megy maszk hordás / nem hordás témában. Csak józanul végiggondolva, ha az emberek nem tudják, hogy fertőzöttek-e, igenis mindenkit potenciális vírushordozónak kell(ene) tekinteni, és kötelezővé tenni a közösségben (vásárlás, tömegközlekedés, stb.) a maszk hordását.

Miért kötelező több országban maszkban utcára lépni, miközben nálunk lebeszélik az egészségeseket, hogy hordják?
Csehországban múlt csütörtök, Szlovákiában kedd óta mindenkit arra köteleznek, aki valamilyen halaszthatatlan dolog miatt elhagyja az otthonát, hogy ha kilép az utcára, takarja el az orrát és a száját, maszkkal, sállal, kendővel.
---
Mást gondolnak az orvosok a maszkviselés hasznosságáról, mint Müller Cecília és az NNK
Az orvosi kamara szerint a maszk gátolhatja vírus átadását tünetmentes fertőzötteknél is, ezzel hozzájárul a járvány terjedésének akadályozásához. A tisztifőorvos másként látja.

A Magyar Orvosi Kamara ezzel szemben egy saját plakáttal tette egyértelművé:
a maszk gátolja vírus átadását tünetmentes fertőzötteknél is, ezzel hozzájárul a járvány terjedésének akadályozásához. Nemcsak magunkat, hanem egymást is védjük vele.
mok_maszk_plakat.jpg
 
 • Like
Reagált: Swenson
Swenson

Swenson

Új tag
2020 Március 18
10
3
3
Mátészalka
Ezt kaptam ma. Egy próbát megér. Csak 30 perc az életemből.

A lent hivatkozott labor megfigyelés alapján a szintén COV családba tartozó SARS vírus 56 fokos hőmérsékleten 30 perc alatt lebomlik.
A vírus a tünetmentes időszakban az orr garat és szájnyálkahártyán tartózkodik. Lokális melegítéssel elpusztítható.

Javasolt minden magyar ember számára 30 perc szauna napi 1 alkalommal 60-80 fok közötti hőmérsékleten, vagy nedves gőz 56 fokon.
Javasolt minden háztartásban kamilla tea vagy forró, de lehülésben lévő, max 80 fokos víz/tea gőze fölé hajolva, 30-40 cm-ről, egy fejre borított törölközővel fokozva a belégzett levegő hőmérsékletét inhalálni. Lassan, hogy az orrnyálkahtártya felmelegedjen. Forrázást kerüljék el. Javasolt a víz hőmérékletének mérése.

Ha ezt teszi minden magyar ember naponta, 1 hét múlva megszűnik az új esetek diagnosztizálása és a kormány feloldhatja a vészhelyzetet.


Ezt mai napon a Swiss Clinic orvosai elküldték az NNK és az EMMI illetékesei felé. A házipatika képét hozzájárulásuk nélkül tettem be 🙂

Jobbulást Magyarországnak!
Küldd tovàbb!✌✌✌
 
E

Edina

Új tag
2020 Február 26
26
9
3
Budapest
 • Like
Reagált: Swenson

Felhívás

 • A VirusForum.hu mindent megtesz a leghitelesebb vírusokkal - így a koronavírus megelőzés védekezés és gyógyításával - kapcsolatos információk tényszerű közléséért. Az oldalon bárki ingyenesen regisztrálhat, illetve hozzászólhat. Ennek következtében fenntartói nem vállalnak felelősséget az oldal bármely részén közétett esetleges helytelen információiért.

  A portálon található információk tájékoztató jellegűek, nem helyettesítik a szakszerű orvosi véleményt. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Kövess a Facebookon