Hírek Magyarország a legmagasabb koronavírus halálozási aránnyal változatlanul a régió “vezetője”, mert a lakosság kevesebb mint 0.4%-a lett csak tesztelve

 • Miért szükséges magánfórum, nem elég a Facebook, Twitter stb. ?

  A Twitter jelenleg alkalmatlan hosszabb írások, több média egyszerű közzétételére.
  A Facebookról néhány - akár automatizált - fel/bejelentéssel lekerülnek üzenetek, oldalak, gyakran indokolatlanul, robotok által nem egyszer emberi ellenőrzés nélkül, különös tekintettel a kisebb "egzotikus" nyelvvel rendelkező országok bejegyzéseire.
  Itt NEM. Bővebben az adatvédelmi tájékoztatóban.

  A szólás és sajtószabadság – a vészterhes koronavírus időszakban - a legfontosabb alkotmányos emberi jog, amely életeket menthet.
  A Magyar Kormány által közzétett tájékoztatást JELENLEG nem tartjuk kielégítőnek. Ezért készült ez a nonprofit portál.

goyo

goyo

Adminisztrátor
Fórumvezető
2020 Február 24
17
16
3
Hétfő reggelig hivatalosan 109 áldozata volt Magyarországon a koronavírus-járványnak. Az előző 24 órát összegző jelentésben 14 halott szerepelt.A mai napig a magyar lakosság kevesebb mint 0.4%-a lett tesztelveMagyarország jelenleg a 69. helyen áll a népességhez mért elvégzett tesztek számát illetőenOlyan országok mögött mint:


Nem tudható, hogy a fertőzésből felgyógyuló immunitást jelentő antigénekkel rendelkezők mennyi ideig maradnak immunisak.Az sem, hogy az előző cikkünkben említett reményeink szerint, csak a rossz teszteléseknek köszönhető téves információ (mely szerint több immunitást szerző ismét megfertőződött majd másodszorra belehalt a betegségbe), valós-e.Az sem, hogy a...
Bővebben...
 

Felhívás

 • A VirusForum.hu mindent megtesz a leghitelesebb vírusokkal - így a koronavírus megelőzés védekezés és gyógyításával - kapcsolatos információk tényszerű közléséért. Az oldalon bárki ingyenesen regisztrálhat, illetve hozzászólhat. Ennek következtében fenntartói nem vállalnak felelősséget az oldal bármely részén közétett esetleges helytelen információiért.

  A portálon található információk tájékoztató jellegűek, nem helyettesítik a szakszerű orvosi véleményt. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Kövess a Facebookon