Hírek Magyarország a legmagasabb koronavírus halálozási aránnyal változatlanul a régió “vezetője”, mert a lakosság kevesebb mint 0.4%-a lett csak tesztelve

 • Miért szükséges magánfórum, nem elég a Facebook, Twitter stb. ?

  A Twitter jelenleg alkalmatlan hosszabb írások, több média egyszerű közzétételére.
  A Facebookról néhány - akár automatizált - fel/bejelentéssel lekerülnek üzenetek, oldalak, gyakran indokolatlanul, robotok által nem egyszer emberi ellenőrzés nélkül, különös tekintettel a kisebb "egzotikus" nyelvvel rendelkező országok bejegyzéseire.
  Itt NEM. Bővebben az adatvédelmi tájékoztatóban.

  A szólás és sajtószabadság – a vészterhes koronavírus időszakban - a legfontosabb alkotmányos emberi jog, amely életeket menthet.
  A Magyar Kormány által közzétett tájékoztatást JELENLEG nem tartjuk kielégítőnek. Ezért készült ez a nonprofit portál.

goyo

goyo

Adminisztrátor
Fórumvezető
2020 Február 24
17
16
3
Hétfő reggelig hivatalosan 109 áldozata volt Magyarországon a koronavírus-járványnak. Az előző 24 órát összegző jelentésben 14 halott szerepelt.A mai napig a magyar lakosság kevesebb mint 0.4%-a lett tesztelveMagyarország jelenleg a 69. helyen áll a népességhez mért elvégzett tesztek számát illetőenOlyan országok mögött mint:
FehéroroszországLitvániaÉsztországDzsibuti
Ennyien még egyetlen napon sem veszítették az életüket Magyarországon!function(e,i,n,s){var t="InfogramEmbeds",d=e.getElementsByTagName("script")[0];if(window[t]&&window[t].initialized)window[t].process&&window[t].process();else if(!e.getElementById(n)){var...
Bővebben...


 
Swenson

Swenson

Új tag
2020 Március 18
10
3
3
Mátészalka
Kedves Olvasó!

Bevett szokás influenza járványban elhunytak esetén, hogy a halotti bizonyítványon nem az influenza, ill. annak szövődménye a halál oka, hanem a krónikus betegségek egyike. Most is ez történik, ugyanígy járnak el, tehát a halálozási ráta is eléggé kétséges. Ezt maga Kásler mondta a televízióban, hogy az alapbetegségnek kell szerepelnie a halotti bizonyítványokon. Ebből kifolyólag lehet szépíteni a statisztikát.

Orbán Viktor fel akarja emelni a nyugdíj korhatárt 2030-ig, ha jól emlékszem, lépcsőzetesen, először 65, majd 70 évre.
Most ezen úgy elgondolkodtam: a krónikus betegségben szenvedők, az idősek, a nyugdíjasok, a szociális otthonokban élők úgymond " feleslegesek, s gazdasági szempontból nem hasznosak" (ez nagyon csúnya kifejezés) az ország számára. S most, hogy ez a gondolat végigfutott az agyamon, s kirázott a hideg tőle, talán még az is belefér: ezért nincs tesztelés.A fiatalok túlélik, ha mégsem, hát járulékos veszteség.

Úgy gondolom, egy jól működő társadalom alappillére az idősek tapasztalatán nyugszik. Szükség van rájuk, és én is sokat tanulok tőlük a mai napig.

Kérlek, mondjátok, hogy rossz irányban gondolkodom.
Megtörténhet, hogy ezért a hozzászólásért valakinek igen nagy szálka leszek a körme alatt.
Itt bármi megtörténhet.

Mostanában naponta többször jut eszembe a magyar Himnusz. Kölcsey 1823-ban talán még nem is sejtette, hogy mennyire aktuálisak a szavai majd' 200 év múlva is.

Mindenkinek jó egészséget kívánok tiszta szívemből!
 
goyo

goyo

Adminisztrátor
Fórumvezető
2020 Február 24
17
16
3
Kedves @Swenson ,

Előfordulhat, hogy nagy szálka leszel valakinek a körme alatt, de NEM ITT.
Egy ember tudhatná az IP címedet (különben feleslegesen komoly munka lenne, a szerver nem MO-n van); én.
“Jómagam” pedig nem varázslókban, mesehősökben, vezetőkben, izmusokban hívő embereknek hoztam létre az oldalt és több mint 30 év óta lepereg rólam az, hogy ki mint mond, vagy mivel fenyeget. Ha arról lenne szó, hogy szimplán az alkotmányos jogaikat (pl.-ul szólásszabadság) gyakorló emberek adatai itt veszélybe kerülhetnek, egyből törölnék mindent.


Az oldalt 1 szándék vezérli: minél kevesebb sérült, szegény, vagy hallott magyar ember kerüljön ki a katasztrofális és meglepően rosszul kezelt helyzetből.

Sajnos egy ideje egy kezemen meg tudom számolni a hazai szabad, de megfelelő tájékoztatáshoz, vagy tényfeltáráshoz szükséges elégséges pénzügyi háttérrel rendelkező médiát.

Ebben az időszakban ez a szimpla tény is rontja az emberek túlélési esélyeit.

A válaszodra reagálva; az, hogy Orbán Viktornak és a kommunikációs csapatának mi a szándéka, talán csak a Jó Isten tudja. Én egy ideje nem előrelátást, vagy előregondolkodást, csak reakciókat látok; amely egy pandémia idején jelentősen csökkenti az életkilátásokat.

A forint évek óta zuhan, a lakosság életkörülményei a környező országok nagy részéhez képest zuhannak, és a politika hit kérdése lett.

Egy meseország lettünk, olyan emberek tömegével, akikhez már nem jut el valós hír, csak kormánypropaganda.

Mindenkinek jó egészséget kívánok tiszta szívemből!
Ennél jobbat nem kívánhatunk (y)
Jó testi, lelki egészséget!
 

Felhívás

 • A VirusForum.hu mindent megtesz a leghitelesebb vírusokkal - így a koronavírus megelőzés védekezés és gyógyításával - kapcsolatos információk tényszerű közléséért. Az oldalon bárki ingyenesen regisztrálhat, illetve hozzászólhat. Ennek következtében fenntartói nem vállalnak felelősséget az oldal bármely részén közétett esetleges helytelen információiért.

  A portálon található információk tájékoztató jellegűek, nem helyettesítik a szakszerű orvosi véleményt. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Kövess a Facebookon