Nagyon idős spanyol beteg gyógyult fel a koronavírusból

 • Miért szükséges magánfórum, nem elég a Facebook, Twitter stb. ?

  A Twitter jelenleg alkalmatlan hosszabb írások, több média egyszerű közzétételére.
  A Facebookról néhány - akár automatizált - fel/bejelentéssel lekerülnek üzenetek, oldalak, gyakran indokolatlanul, robotok által nem egyszer emberi ellenőrzés nélkül, különös tekintettel a kisebb "egzotikus" nyelvvel rendelkező országok bejegyzéseire.
  Itt NEM. Bővebben az adatvédelmi tájékoztatóban.

  A szólás és sajtószabadság – a vészterhes koronavírus időszakban - a legfontosabb alkotmányos emberi jog, amely életeket menthet.
  A Magyar Kormány által közzétett tájékoztatást JELENLEG nem tartjuk kielégítőnek. Ezért készült ez a nonprofit portál.

E

Edina

Új tag
2020 Február 26
26
9
3
Budapest
Többször is szólt a taps egy idős férfinak Madridban. A 96 éves Vicente felépült a koronavírus-fertőzés okozta betegségből, és hazaengedték a kórházból, ahol nyolc napot töltött.
Spanyolországban eddig valamivel több mint 48 ezer gyógyult beteget tartanak nyilván, de hogy ilyen korú beteg túlélje a betegséget, az igazi ritkaságnak számít.
Riporteri kérdésekre Vicente azt mondta, látta a halált és kívánta is, úgy érezte már haldoklik, illetve, hogy nem is érti, az egészségügyi dolgozók miért kockáztatták az életüket azért, hogy őt megmentsék.
- Nagyon szépen köszönöm. Igazi hősök vagytok – mondta egyik ápolójának az idős férfi búcsúzáskor.
- Teljes gyógyulást kívánok, ez a legfontosabb – jött a válasz.
Vicente tehát hazatérhetett otthonába, ahol a szomszédok és családja tapsa fogadta. A 96 éves férfi karanténban folytatja lábadozását.


 
 • Like
Reagált: Mirtillcica
Mirtillcica

Mirtillcica

Tag
2020 Február 27
36
21
8
Gödöllő
Ada Zanussi gyógyulása az ápolója szerint a vírussal harcoló orvosoknak is erőt ad - azt mutatja, hogy van miért küzdeni. ❤
Zanussi pedig azt mondta, a bátorságának, az erejének és a hitének köszönheti, hogy legyőzte a koronavírust.

Az asszonnyal készült teljes (olasz nyelvű) interjút ezen a linken lehet megtekinteni.


 

Felhívás

 • A VirusForum.hu mindent megtesz a leghitelesebb vírusokkal - így a koronavírus megelőzés védekezés és gyógyításával - kapcsolatos információk tényszerű közléséért. Az oldalon bárki ingyenesen regisztrálhat, illetve hozzászólhat. Ennek következtében fenntartói nem vállalnak felelősséget az oldal bármely részén közétett esetleges helytelen információiért.

  A portálon található információk tájékoztató jellegűek, nem helyettesítik a szakszerű orvosi véleményt. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Kövess a Facebookon