Hírek Naponta több ezer koronavírus tesztet végeztetnek magánlaborokban

 • Miért szükséges magánfórum, nem elég a Facebook, Twitter stb. ?

  A Twitter jelenleg alkalmatlan hosszabb írások, több média egyszerű közzétételére.
  A Facebookról néhány - akár automatizált - fel/bejelentéssel lekerülnek üzenetek, oldalak, gyakran indokolatlanul, robotok által nem egyszer emberi ellenőrzés nélkül, különös tekintettel a kisebb "egzotikus" nyelvvel rendelkező országok bejegyzéseire.
  Itt NEM. Bővebben az adatvédelmi tájékoztatóban.

  A szólás és sajtószabadság – a vészterhes koronavírus időszakban - a legfontosabb alkotmányos emberi jog, amely életeket menthet.
  A Magyar Kormány által közzétett tájékoztatást JELENLEG nem tartjuk kielégítőnek. Ezért készült ez a nonprofit portál.

Nofre

Nofre

Adminisztrátor
Fórumvezető
2020 Február 24
82
1
8
A koronavírusteszt nem olcsó, naponta mégis több mint 1000 ember jelentkezik a magánlaboratóriumokban végzett vizsgálatra. Az egyik laborban 1500 tesztből 30 darab pozitív lett.Az ATV – neve elhallgatását kérő – nézőjének több tünete is volt mégsem küldte el háziorvosa koronavírus tesztre. A középkorú hölgy különösen veszélyeztetett, gyakran jár kórházba daganatos megbetegedése miatt.“A biztonság kedvéért úgy döntöttem, hogy én magánúton mégis elvégeztetem. Kedden késő délután írtam nekik emailt, szerdán reggel már hívtak is és ma délelőtt már meg is történt a mintavétel. Ők 4 nap után ígérnek választ.”Egyre többen végeztetik el magánlaborokban a koronavírus tesztjüket.A Mikromed laboratórium igazgatója szerint a mintavételt végző partnerükhöz naponta több mint 1000 ember jelentkezik tesztre.Az ATV munkatársa egy másik magánlaboratóriumot keresett telefonon és a mintavétel feltételeiről érdeklődött.“Mindenféleképpen első körben egy online konzultációra...
Bővebben...


 

Felhívás

 • A VirusForum.hu mindent megtesz a leghitelesebb vírusokkal - így a koronavírus megelőzés védekezés és gyógyításával - kapcsolatos információk tényszerű közléséért. Az oldalon bárki ingyenesen regisztrálhat, illetve hozzászólhat. Ennek következtében fenntartói nem vállalnak felelősséget az oldal bármely részén közétett esetleges helytelen információiért.

  A portálon található információk tájékoztató jellegűek, nem helyettesítik a szakszerű orvosi véleményt. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Kövess a Facebookon