Hírek Nem látott csúcson a járvány – sokkal több teszt kellene

 • Miért szükséges magánfórum, nem elég a Facebook, Twitter stb. ?

  A Twitter jelenleg alkalmatlan hosszabb írások, több média egyszerű közzétételére.
  A Facebookról néhány - akár automatizált - fel/bejelentéssel lekerülnek üzenetek, oldalak, gyakran indokolatlanul, robotok által nem egyszer emberi ellenőrzés nélkül, különös tekintettel a kisebb "egzotikus" nyelvvel rendelkező országok bejegyzéseire.
  Itt NEM. Bővebben az adatvédelmi tájékoztatóban.

  A szólás és sajtószabadság – a vészterhes koronavírus időszakban - a legfontosabb alkotmányos emberi jog, amely életeket menthet.
  A Magyar Kormány által közzétett tájékoztatást JELENLEG nem tartjuk kielégítőnek. Ezért készült ez a nonprofit portál.

Nofre

Nofre

Adminisztrátor
Fórumvezető
2020 Február 24
82
1
8
A napi esetszámok alapján a koronavírus-járvány második hulláma berúgta az ajtót Magyarországon. Szerdán megdőlt a napi esetszám rekordja (365), és csúcson az aktív fertőzöttek száma is (2100).Az elmúlt fél évben megtanulhattuk, hogy ezeket a számokat nehéz önmagukban, a tesztelési adatok nélkül értelmezni. Ahol keveset tesztelnek, ott a hivatalos esetszám is alacsony, homályban hagyva a fertőzés valóságos kiterjedtségét.Két hete azt írtuk, a második hullám közeledése ellenére ugyanúgy alig tesztelünk, mint tavasszal. Júliusban naponta átlagosan 2072 tesztet végeztek az országban, alig százzal többet, mint áprilisban. Így alakultak a napi átlagos...
Bővebben...
 
Utoljára módosítva:

Felhívás

 • A VirusForum.hu mindent megtesz a leghitelesebb vírusokkal - így a koronavírus megelőzés védekezés és gyógyításával - kapcsolatos információk tényszerű közléséért. Az oldalon bárki ingyenesen regisztrálhat, illetve hozzászólhat. Ennek következtében fenntartói nem vállalnak felelősséget az oldal bármely részén közétett esetleges helytelen információiért.

  A portálon található információk tájékoztató jellegűek, nem helyettesítik a szakszerű orvosi véleményt. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Kövess a Facebookon