Koronavírus halálozás

21 éves egészséges lány halt meg koronavírusban, ismert mögöttes betegség nélkül

Chloe Middleton a koronavírus-fertőzés legfiatalabb áldozata Angliában, aki a családja szerint egészséges volt, nem volt ismert betegsége a koronavírus fertőzésen kívül. Édesanyja, Diane Middleton szívszorító üzenettel búcsúzott lányától a Facebookon.

“Mindenkinek üzenem, aki azt gondolja, hogy ‘ez csak egy vírus’, gondolja át újra. Saját tapasztalatból mondom, mert ez az úgynevezett vírus elvette a 21 éves lányom életét.”

Nagynénje, Emily Mistry a DailyMail-nek megerősítette, hogy „Chloe-nak nem volt mögöttes betegsége”, unokahúga a vírusba halt bele.


Az Egyesült Királyságban eddig 433 haláleset és 8227 megerősített fertőzés történt. Néhány napja bejelentették, hogy egy 18 éves fiú is meghalt a vírusban, a Coventry-i tinédzsernek azonban komoly egészségügyi problémái voltak.

Tegnap volt Nagy-Britannia legsötétebb napja, a COVID-19 vírusfertőzésbe 87-en hunytak el, és 1427 új esetet regisztráltak, ami a járvány kitörése óta eddigi legnagyobb esetszám.


Fiatal koronavírus áldozatok

Francisco, 21 éves (Spanyolország)

Elham, 22 éves (Irán)

Narjes, 24 éves (Irán, ápoló)

Dr. Xia, 29 éves (Kína)

Jeffrey, 34 éves (USA)

Steven Dick, 37 éves, budapesti brit nagykövethelyettes (Nagy-Britannia)

Steven Dick budapesti brit nagykövethelyettes a tizedik, aki a koronavírus miatt hunyt el hazánkban. A mindössze 37 éves férfi kedden halt meg. (index.hu)

Mattia, 38 éves (Olaszország)

Ramin, kora nem ismert (Irán, ápoló)

(Forrás: Facebook, DailyMail, virusinfo.hu)